Nyheter - Övriga - 13. juni 2024

Joachim Andersen ansluter sig till RareWine Invest som ambassadör inför EM 2024

RareWine Invest är stolta över att kunna presentera vår senaste ambassadör: det danska landslagets fotbollsspelare och Crystal Palace-stjärnan Joachim Andersen.

När spänningen ökar inför det kommande EM 2024 är RareWine Invest stolta över att kunna presentera vår senaste ambassadör: det danska landslagets fotbollsspelare och Crystal Palace-stjärnan Joachim Andersen, som du kan komma nära i en intervju längst ner i den här artikeln.

I intervjun får du veta vilket av Joachims lagkamrater som har den vildaste vin samlingen, vem som har den sämsta smaken och vilket vin Joachim själv drömmer om att prova. Joachim berättar också om Premier League-spelarnas relation till vin och inte minst om landslagskollegan Joachim Mæhles egenproducerade vin.

Efter en fantastisk säsong med Crystal Palace har Joachim Andersen klivit fram som en av de mest pålitliga spelarna i Premier League. Han har spelat nästan varje minut som mittback och visat prov på sitt orubbliga engagemang och exceptionella prestationer. Hans oavbrutna engagemang och enastående prestationer gav honom titeln Årets spelare i Crystal Palace. Detta engagemang för att tänja på gränserna i varje aspekt av sitt spel är verkligen i linje med våra värderingar på RareWine Invest.

Joachim Andersens strävan efter perfektion

Joachim Andersens resa genom några av Europas främsta fotbollsklubbar, inklusive Sampdoria i Italien och Lyon i Frankrike, har inte bara finslipat hans färdigheter på planen utan också utvecklat hans unika uppskattning för fina viner. Italien och Frankrike är bland världens mest framstående vinproducerande länder, vilket gör Joachims affinitet för vin, särskilt Bourgogne, till en distinkt och naturlig passform med vårt uppdrag på RareWine Invest. Denna anpassning av värderingar kommer säkerligen att resonera med vinentusiaster i vårt community.

"Joachim Andersen exemplifierar det noggranna engagemang och strävan efter perfektion som vi värdesätter hos våra varumärkesambassadörer", säger Lars Granat Jensen, CMO för RareWine Group. "Hans engagemang för excellens på och utanför planen stämmer perfekt överens med vår inställning till vininvesteringar. Vi är hedrade över att ha Joachim med i vårt team och ser fram emot att dela hans resa med vårt samhälle", tillägger Rune Spliid, RareWine Invests kommersiella direktör.

Förutom sin imponerande fotbollskarriär har Joachim Andersen ett team på nio proffs som ägnar sig åt att hantera alla aspekter av hans liv, från kost till investeringar. Denna noggranna uppmärksamhet på detaljer och önskan om det bästa är anledningen till att han har valt RareWine Invest för att hantera sin vininvesteringsportfölj. Vår gemensamma strävan efter perfektion och excellens gör detta samarbete särskilt fördelaktigt, inte bara för Joachim utan också för RareWine Invest och vårt community.

Joachim Andersen avslöjad som ambassadör för RareWine Rune Spliid och Lars Granat Jensen avslöjar Joachim Andersen som RareWines ambassadör

Spännande samarbete inför EM 2024

Joachim Andersens partnerskap med RareWine Invest kommer vid en spännande tidpunkt, strax före EM i Tyskland. Danmark är i samma grupp som Joachim Andersens andra hemland, England. Denna tidpunkt förväntas dra till sig stor uppmärksamhet från dansk och brittisk media, särskilt efter en säsong där Joachim och Crystal Palace har imponerat i Premier League.

Samarbetet belyser det växande intresset för vininvesteringar bland professionella idrottare, en trend som vi har sett öka de senaste åren. I den professionella idrottsvärlden finns det ett ökande fokus på att ge råd till idrottare och investera i stabila tillgångsklasser med lovande utsikter för livet efter deras idrottskarriär. Detta partnerskap understryker vikten av noggrann planering och expertis för att nå framgång, oavsett om det är på eller utanför planen.

Joachim Andersen följer i fotspåren av andra anmärkningsvärda RareWine Invest-ambassadörer, inklusive handbollsspelaren Mikkel Hansen, cyklisten Magnus Cort, den holländska racerföraren Giedo van der Garde, Joachims tidigare lagkamrat i Sampdoria och den svenska landslagsspelaren Albin Ekdal, och hans nuvarande danska landslagskollega Joakim Mæhle, som också kommer att vara i aktion vid EM 2024. Klicka här för att läsa mer om våra dedikerade ambassadörer...

Strax innan EM tillbringade vi några dagar i London med Joachim Andersen, vilket resulterade i denna exklusiva intervju:

Ta kontakt med RareWine Invest

Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig så snart som möjligt