Nyheter - Övriga - 25. augusti 2023

Racerföraren Giedo Van Der Garde förstärker RareWine Invest. Välkommen ombord.

Den populära holländska racerföraren ansluter sig till RareWine Invests starka ambassadörsteam - och hjälper till att öka medvetenheten om vininvesteringar i Beneluxländerna

Giedo van der Garde har sedan länge bevisat sitt värde som racerförare på den stora internationella scenen och 2013 förverkligade han sin största dröm: att bli Formel 1-förare. Giedo van der Garde lever ett yrkesliv på het asfalt, men när han inte längre åtföljs av fyra snabba racingdäck vill han också vara känd som en framgångsrik investerare som har gjort några bra, stabila investeringar för att säkra sin framtid.

Förutom att vara en erkänd racerförare är han också ett välkänt ansikte på holländsk TV med regelbundna framträdanden i flera TV-program på Viaplay, Late Night och holländska NOS. Giedo är också en expertkommentator på TV - i samband med Formel 1.

Giedo balanserar professionalism, expertis, humor och äkthet på bästa möjliga sätt - både på och utanför vägen. Och i kombination med hans stora trovärdighet som expert och hans kunskaper från TV har detta varit avgörande för att göra Guido till den nya nederländska varumärkesambassadören för RareWine Invest.

"Det är viktigt för RareWine Invest att våra ambassadörer delar vårt engagemang, våra ambitioner och värderingar, vilket är anledningen till att våra partners väljs med stor omsorg. Giedo är ytterligare en stark och erkänd kandidat som kan hjälpa oss att omdefiniera vininvesteringslandskapet i Benelux och vi är stolta över att en så framstående person som kommer att vara en del av vinteamet." Lars Granat Jensen, CMO på RareWine Group.

Hidde Hoogendam, Country Manager för RareWine Invests Beneluxkontor i Amsterdam, har sett hur de tidigare RareWine Invest-ambassadörerna har varit fantastiska representanter för att sprida ordet om vininvesteringar i sina respektive länder och inom sitt expertområde - och han ser fram emot den nederländska förstärkningen. Alternativa investeringar får mer och mer erkännande de här åren, och med en trovärdig representant som Giedo kommer förhoppningsvis ännu fler människor att bli intresserade av alternativa investeringar med låg risk.

Snart kommer du att kunna se Giedo van der Garde i annonser och reklamfilmer med RareWine Invest som distributör. Den första släpps idag och du kan se den här:

När Giedo var 7 år gammal berättade han för sin mamma att han en dag ville bli Formel 1-förare. Och även om den unge holländaren förmodligen delade drömmar med många andra barn på den tiden, var han en av de få som lyckades. Giedo arbetade hårt och hängivet för att nå sitt mål, och på vägen blev han världsmästare med en seger i Karting World Championship 2002. Han kan nu bocka av Formel 1 från sin bucket list - och nu även vininvesteringar: men han är inte klar än.

Han är aktiv i World Endurance Championship (WEC) och jagar fortfarande en pallplats i det berömda 24-timmarsloppet på Le Mans. Giedo van der Garde är ett välkänt ansikte i sitt hemland Nederländerna och i motorsportvärlden, där han redan har gjort ett stort intryck. Nu kommer han också att bli ett välkänt ansikte på RareWine Invest.

"Med det starka ambassadörsteam som vi nu har i norr är det dags att stärka Centraleuropa. Amsterdam är ett viktigt handelscentrum för oss, och vi har höga förväntningar på att Giedo kommer att öka intresset för vininvesteringar" - Rune Spliid, Commercial Director på RareWine Invest.

År 2021 blev Mikkel Hansen den första varumärkesambassadören för RareWine Invest, och med tre titlar som världens bästa handbollsspelare gjorde hans attraktionskraft både nationellt och internationellt honom till den självklara ambassadören. Sedan dess har han fått sällskap av cyklisten Magnus Cort, fotbollsspelaren Joakim Mæhle och den svenske fotbollsspelaren Albin Ekdal.

RareWine Group grundades 2006 i Danmark och omfattar ett av världens mest framstående vinhandelsföretag, RareWine Trading. RareWine Invest lanserades officiellt 2016 och har sedan dess manifesterat sin position som ett av de ledande vininvesteringsbolagen i världen.

Ta kontakt med RareWine Invest

Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig så snart som möjligt