Investeringstips - Champagne - 28. september 2021

1988 Krug Collection - Krugs legendariska Late Release

Krug är bra. 1988 är ännu bättre. Kombinera de två i din nästa investering...

Krug är fantastisk. 1988 är ännu bättre. Här får du möjlighet att investera i en unik kombination av båda - detta är Krugs legendariska sena utgåva: Krug Collection 1988 - en sen release från Krugs källare i perfekt skick och med ett långt liv framför sig.

Champagnehuset Krug lagrar ett mycket begränsat antal flaskor av Krug Vintage under idealiska förhållanden i husets källare efter en årgångs första utgivning. Här provas och utvärderas de kontinuerligt i väntan på att blomma ut i ett nytt liv. När det sker blir Krug Vintage till Krug Collection och ger champagnesamlare och -älskare möjlighet att njuta av unik champagne från ikoniska årgångar.

Årgång 1988 är en av de främsta årgångarna i Champagnevärlden, och är en årgång som kännare, samlare och Champagneälskare strävar efter att smaka och gärna återkommer till.

Men här, mer än 20 år efter det att de första 1988 års champagnerna kom ut på marknaden, är de tillgängliga kvantiteterna ganska begränsade - till exempel är hela lådor av Krugs 1988 Vintage Brut i sin helhet en ytterst sällsynt syn. Nu kan du säkra investeringen i exakt denna årgång, men i den sena utgåvan, Krug Collection 1988.

Krug Collection 1988 släpptes för drygt två år sedan, efter både Krug Collection 1989 och 1990, och är den 24:e upplagan i serien som började med den mytiska årgången 1928. 1988 står idag som den största Krug Collection-juvelen, som faktiskt går att få tag på, och är med ett betyg på 98 poäng från Richard Juhlin ett unikt val.

Investera i 1988 Krug Collection

Solid avkastning på Krug Collection 1990

Endast en enda årgång av Krug Collection förvaltas för närvarande av RareWine Invest. Detta är årgång 1990 med 97 poäng av Juhlin, och priset på denna har stigit så mycket som 40,9 % sedan januari 2020, vilket bekräftar potentialen. Samtidigt är en investering i 1988 års årgång en investering i en ännu större årgång, som samtidigt talar för en mycket lovande framtid, där stigande produktionskostnader i regionen kan bli Champagneinvesterarens bästa vän.

Investera innan Krug-febern verkligen bryter ut

De senaste åren har varit ett fyrverkeri av den ena releasen efter den andra från den redan legendariska årgången 2008. Det finns inte många av de stora 2008:orna kvar, men Krug är några av dem: 2008 Krug Vintage, som kommer att bli den första 2008 års champagnen från Krug, förväntas släppas i slutet av 2021 - detta kommer utan tvekan att starta en Krug-hype och skapa champagnefeber som kan bidra till att främja prisökningar. Man kan rimligen förvänta sig en stor hype och ett stort intresse för Krugs champagner.

Investera i den unika kombinationen av den ikoniska champagneårgången 1988 och Krugs fantastiska kvalitet och njut av möjligheten att erbjuda framtidens champagnekännare och samlare en extremt sällsynt och exceptionell champagneupplevelse.

Investera i 1988 Krug Collection

Kontakta oss via kontaktformuläret längst ner på sidan om du vill veta mer om dina investeringsalternativ eller beställ vinet direkt via formuläret.

ÅRGÅNGVINVOLFÖRPACKNINGPRIS/FL. *
1988Krug Collection750OWC1€850
*Alla priser är i euro exkl. tull, skatt och moms för leverans till ett tullager. Priser inklusive tull, skatt och moms kan skickas på begäran. Vinerna säljs endast i hela lådor om inget annat anges och priset är per flaska. Minsta orderstorlek 2 500 euro. Förutsätter en total minimiinvestering på 10 000 euro. Priserna kan ha ändrats sedan denna artikel publicerades. Reservationer görs för fel.

Ta kontakt med RareWine Invest

Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig så snart som möjligt